Tuesday, March 2, 2010

RETURN!!!

BLOG ASRAMA BATU KIKIR
KEMBALI BEROPERASI


Assalamualaikum w.b.t
Kepada semua pelawat yang sering melawati blog ini, kami memohon kemaafan kerana tidak meng-updatekan blog ini seperti yang dijanjikan. Tahun lepas, banyak aktiviti asrama yang kami tidak dapat masukkan dalam blog ini. Yelah, kami semua sibuk untuk persiapan menjelang hari peperiksaan awam. Tetapi pada tahun ini kami akan cuba beroperasi sekiranya asrama ini mempunyai aktiviti khas. Kami juga akan cuba mewujudkan penangkap gambar (cameraman). Cameraman itu akan menyenangkan kami untuk beroperasi. Akhir sekali, admin-admin asrama ini akan diganti oleh sesiapa yang lebih layak kerana kesemua admin ini telah berpindah dan ada yang keluar asrama. Secara tidak langsung, admin-admin ini telah terkeluar dari talian blog ini.



P/S:
  • Kepada admin-admin baru, kalau nak tau password dan login ID, anda semua boleh minta dekat Ammar Izzat Bin Azman kelas 4 Fatanah atau Mohd Kamal Bin Mhd Masri kelas 3 Fatanah.
  • Kepada admin-admin lama, anda cuma boleh menjadi "silent admin" mulai 3 March 2010 *Silent Admin-tak boleh posting apa-apa cuma boleh ubah background dan tengok sahaja apa yang dibuat.
Ini adalah post terakhir dari kami: Ex-Admin Asrama Baru Kikir Site. Semoga anda terhibur.

Monday, March 1, 2010

Hard To Say!?

PEMERGIAN ADMIN-ADMIN
ASRAMA SMK BATU KIKIR


.



Assalamualaikum w.b.t.

Dukacita dimaklumkan bahawa administer 1 (admin1) dan administer 3 (admin3) telah berpindah ke MRSM dan Teknik Tunku Jaafar. Hal ini disebabkan, mereka telah mendapat tawaran untuk meneruskan pembelajaran disana. Disebabkan itu, administer cuma tinggal 2 sahaja iaitu administer 2 (admin2) dan administer 4 (admin4) . Tetapi mereka tidak terlalu aktif untuk meng-"update" blog ini. Yelah, semua dah sibuk dengan aktiviti akademik. Walaubagaimanapun, admin 1 dan admin 3 tetap akan mengaktifkan blog ini dengan dipenuhi aktiviti asrama batu kikir. Kami juga akan menjadikan blog ini sama taraf dengan blogl-blog asrama yang lain. Kami juga harap anda semua akan menyokong kami untuk meneruskan blog ini. Sekian daripada "Team Admin-Admin Asrama Batu Kikir".

Thursday, October 15, 2009



Assalamualykum..
sowy arr lme x update blog nie..
semenjak 2 menjak nie..admin2 bz star d nk PMR..soooooooooo...lme laaaaaaaaaaaa kteowg x update..nk hrap admin 1 la'i 2 ssh ckit..dye syik lyn myspce jerr..Insyaallah..2 bln nie kteowg update laa..emmm..tggu je arr k..bye

Action speak louder than word!!!

Tuesday, September 15, 2009



kad raya ini dihadiahkan kepada semua umat Islam yang berpuasa sahaja....Harap Maklum....
Semoga kemaafan dapat diberikan kepada umat yang telah buat salah...Maaf Zahir & Batin...
Sekian (^_^)

href="http://asramasmkbk.blogspot.com/">

Thursday, August 27, 2009

Read Diz!!!!

Assalamualaikum w.b.t.

Message: Pada hari kiamat akan keluar seekor binatang dari neraka jahanam yang bernama 'Huraisy' berasal dari anak kala jengking. Besarnya Huraisy ini dari timur hingga ke barat . Panjangnya pula seperti jarak langit dan bumi. Malaikat Jibril bertanya : 'Hai Huraisy! Engkau hendak ke mana dan siapa yang kau cari?' Huraisy pun menjawab, 'Aku mahu mencari lima orang.' 'Pertama, orang yang meninggalkan sembahyang. Kedua, orang yang tidak mahu keluarkan zakat. Ketiga, orang yang derhaka kepada ibubapanya. Keempat, orang yang bercakap tentang dunia di dalam masjid. Kelima, orang yang suka minum arak.' ..sampaikan pesanan ini biarpn 1 ayat.. Wallahualam

Friday, August 21, 2009

Puasa ke!!??



Assalamualaikum w.b.t!!!
B'dirinya sye disini untk mengucapkan...
SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM





Tuesday, August 18, 2009

Asrama Administartor

SELAMAT DATANG KE
BLOG ASRAMA
SMK BATU KIKIR (MODEL KHAS)


Yang Berusaha, Tuan Haji Kamaruddin bin Haji Ibrahim, Pengetua Cemerlang SMKBK (MK), Puan Shanti a/p V.K Raman, GPK 1, Ustaz Mazlan bin Haji Yaakob, GPK HEM, Tuan Haji Noorizam bin Mohd Yunus, GPK Kokorukulum. Assalamualaikum w.b.t.(macam nak berucap pulak)

sebenar-benarnye, saye sebagai administrator blog nie ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak yang menanggung-jawabkan kami untuk buat blog nie....
administer dalam blog nie ade 9 orang. Yang diketahui cume lelaki aje sebab yang perempuan nyer senyap. tapi insya-Allah dieorang akan timbul..just wait and see....

AdminisTrator : Cikgu Norzila
Administer 1 : Muhammad Hanif Bin Abdul Basir
Administer 2 : Ammar Izzat Bin Azman
Administer 3 : Muhammad Mu'az bin Abdul Rahim
Administer 4 : Mohamad Kamal bin Mhd Masri

Harap korang terhibur dengan blog yang kite orang buat....
See U Guys Next Day.... Happy Holidays!!!!




 

Get Glitter