Tuesday, March 2, 2010

RETURN!!!

BLOG ASRAMA BATU KIKIR
KEMBALI BEROPERASI


Assalamualaikum w.b.t
Kepada semua pelawat yang sering melawati blog ini, kami memohon kemaafan kerana tidak meng-updatekan blog ini seperti yang dijanjikan. Tahun lepas, banyak aktiviti asrama yang kami tidak dapat masukkan dalam blog ini. Yelah, kami semua sibuk untuk persiapan menjelang hari peperiksaan awam. Tetapi pada tahun ini kami akan cuba beroperasi sekiranya asrama ini mempunyai aktiviti khas. Kami juga akan cuba mewujudkan penangkap gambar (cameraman). Cameraman itu akan menyenangkan kami untuk beroperasi. Akhir sekali, admin-admin asrama ini akan diganti oleh sesiapa yang lebih layak kerana kesemua admin ini telah berpindah dan ada yang keluar asrama. Secara tidak langsung, admin-admin ini telah terkeluar dari talian blog ini.P/S:
  • Kepada admin-admin baru, kalau nak tau password dan login ID, anda semua boleh minta dekat Ammar Izzat Bin Azman kelas 4 Fatanah atau Mohd Kamal Bin Mhd Masri kelas 3 Fatanah.
  • Kepada admin-admin lama, anda cuma boleh menjadi "silent admin" mulai 3 March 2010 *Silent Admin-tak boleh posting apa-apa cuma boleh ubah background dan tengok sahaja apa yang dibuat.
Ini adalah post terakhir dari kami: Ex-Admin Asrama Baru Kikir Site. Semoga anda terhibur.

0 comments:

Post a Comment

 

Get Glitter